Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sista dans

en sista dans med kärleken
en sista chans för sanningen
en sista romans, händer uppför låren
tillsammans igen, på stranden i solen

du mister all sans, du är fullständigt tagen
det lilla vett som fanns är du helt fråntagen
en sista dans, en sista dans
tillsammans en sista gång – i denna sista dans

vi svävar ut nu, över vattnet
allt har ett slut, du måste släppa taget
släpp taget och njut – känn hur storslaget
livet kan vara, varje minut – vilken frihet

en sista dans med djävulen
en sista chans för erotiken, för lusten
en sista romans, du lyfter villigt på kjolen
en sista dans med mig, en sista dans




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 484 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-07-16 19:06



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Vilken dansstil användes? Provade bugg på stranden häromdagen men jag tappade panelhönan i sanden och ner i vattnet flera gånger så hon gick därifrån. Märkligt.
2018-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP