Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hatar dig inte

Jag hatar hur oförsonig du är
Jag hatar att du aldrig berättade hur olycklig du var
Jag hatar att du stack iväg med en ny för att bli av med mig

Jag hatar att du släppte taget om mig
Jag hatar att jag inte kan släppa taget om dig




Fri vers av bögpoesi
Läst 343 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-07-16 20:46



Bookmark and Share


  träsnidaren
Stark, enkelt och bra.
2018-07-16
  > Nästa text
< Föregående

bögpoesi
bögpoesi