Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto // Kyrkesund, Tjörn


Surfa på passionens våg

 

Livet är ett äventyr med många höjder att bestiga, mellan dessa livets kullar måste dalsänkor lika ofta passeras

Långa stycken är livet en promenad på slät mark, ibland kantad av blommande doftrika blommor och träd men stundtals även av stenlandskap i torka.

Mellan alla dessa landskap finns lugnets stora sjö, den sjö där de livgivande kärleksvindarna skapas och då två attraherande vindar möts så skapas en passionens våg på den lugna sjön.

Att surfa på passionens våg är som att bli upplyft där det ges möjlighet att utforska en ny strand, hela tiden med känslan av behagligt pirrande fjärilar i maggropen.

Jag kan med glädje lämna de gröna höjderna och med beslutsamhet vandra genom den utbrända jordens dalgångsrika landskap för att än en gång få surfa på den stora passionens våg där vi tillsammans kan utforska de nya stränderna hos varandra.

 




Fri vers (Fri form) av Kensy65
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-17 07:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65