Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgontanke

Morgonen 

kommer 

med 

trånga 

skor

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 304 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-07-17 09:39

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Roger Runkar Ragnar
Tanken tänker på morgonen !
2019-01-30

  Fulbergarn
Då kommer man inte långt
2018-07-17

  Poeten Salvador VIP
På väg ut ur sömnens dimmor
2018-07-17

    Naji Yaaqoub VIP
Hej!

ett par skor som jag EJ hade på mig i TIO år som krigsfången i IRAN.... en barfota ung som evig drömde om ett par SKOR men VÄRLDEN aldrig erbjud någon SKOR

utan de erbjöd på VAPEN istället

för de som har skor på sig är ingen problem... de som ej har är en hel värld

tack för skorna, texten och fin förmolerat



2018-07-17

  HenrysDotter
Aj,det var ingen bra start
2018-07-17

  Bodingen VIP
Jäpp men skohorn hjälper...
2018-07-17

    ej medlem längre
Jag köpte nya skor idag.
2018-07-17

  Cikoria Blå VIP
Ursäkta dålig vitsare...
men det är sånt den här går igång på...
2018-07-17

  Öknens Ros VIP
Någon annan går i mina skor.
2018-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten