Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikternas uppror

 

Mina dikter haltar och
går på kryckor

De har länge haft frihet under
ansvar med löplina och tuktade
strofer

Nu kapar de trossarna och
springer mot friheten

Vem kan hejda skenande
dikter?




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 313 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2018-07-17 12:38

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
leve den poetiska friheten ;-) !
2018-07-18

    ej medlem längre
Friska tanke
2018-07-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Låt dem bara skena! Ofta blir det bäst.
2018-07-17

  Bodingen VIP
Trasiga pennor och tangentbord...

2018-07-17

  Fulbergarn
Släpp dikterna loss
2018-07-17

  Larz Gustafsson VIP
De som refuserar.
2018-07-17

  Mia Bergenheim
Jättefint! Skenande dikter är urkraft i rullning, heja!
2018-07-17

  Petter Wingren
Låt dom flöda.
2018-07-17

  Niliboy
Mycket fint å tänkvärt!
2018-07-17

  Kungskobran VIP
Det ser vi fram emot
2018-07-17

  Lottie Ålhed VIP
Skenande dikter som plötsligt vill utvecklas är väl något positivt.
Det känns igen. Bra skrivet
2018-07-17

  Cikoria Blå VIP
Heja heja!
Dikterna kan gå hur långt som helst.
2018-07-17

  Öknens Ros VIP
Dikterna låter sig inte tämjas.
2018-07-17

  Poeten Salvador VIP
Speciellt lyckad
2018-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten