Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den missförstådde poeten

refuserade dikter
samlas på hög, i drivor

börjar med tiden
lukta illa, störa husfriden

vad ska du med dem alla?
börjar de ens nån gång sönderfalla?

snart fyller de alla rum
mest allsköns meningslöst flum

nog är det nu ett rent helvete
när du inte kan skaffa dig ett arbete

sluta att efter lättförtjänta pengar sukta
alltså mest ligga hemma och lukta

och kalla dig missförstådd poet
både se ut och lukta som en get

gå och vänta på ditt stora brejk
hoppas ingen märker att du är fejk

att ingen avslöjar dig med att falskt flagga
att du i lönndom är ute för att ragga




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-07-18 00:38



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Psst har du slut på Absint...
2018-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP