Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faller

Ser ut på molnen

Allt faller
ingen grund
i det grunda vattnet där jag ännu söker

Bitar av det som föll
längesedan

Regnet faller utan att se sig om
lämnar allt obekymrat bakom sig.

Jag faller
kanske
en annan dag

Blöt ser jag ner i det grunda vattnet
hittar
inte

Droppen faller
mitt sinne
blött
inslutet
men inte
obekymrat




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 275 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-07-18 16:10



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Här finns både rytmik och Flow - BRA !

Gillar !!!
2018-07-21

  Viksten
Spröd
Fin text
2018-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ