Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illusioner.

Oj, så svårt att se.
Att det var såhär

Du faktiskt var.
Du är bra på att.

Agera, spela.
Dölja. Det som.

Egentligen är.
Det som. Alla.

Måste se. Till slut.
För att kunna.

Släppa taget.
Om. Alla vackra.

Illusioner.




Fri vers (Fri form) av Beatrice Berglund
Läst 228 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-18 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Beatrice Berglund
Beatrice Berglund