Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färja

Så stilla runtom
Det brummande på ytan

En horisont i lågor
Med ett sken som gör spetsarna mjuka

Vinden i fart
Sitter kvar

Vill känna på sommaren
Där på en våg

Andas in djupt
Vill att saltet ska stanna för alltid




Fri vers av maamanda
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-18 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maamanda