Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så lätt hänt

gör det inte
gör det inte

faaaan

Det finns stunder jag ångrat.




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-18 23:36



Bookmark and Share


  Spik
Jag vet *suck
du får förlåta dej själv
2018-07-25

  Goraxy 89 Orion VIP
Gäller nog oss Alla - STARK miniatyrdikt !!!
2018-07-21

  Nutiden
Sista meningen hade räckt. Super
2018-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ