Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

korridor längs livets kaos

Liv som spills
Grav
för de
som lever
i andra världar

Ondskans splitter
sitter mitt ibland de goda
och flinar

Genom griftegången
sprätter experterna fram
DE
som alltid
har rätt!

Fast historien visat
att
DE
ofta har fel




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 163 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-19 00:42



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Intelligenta iakttagelser - välskriven syntax !

GILLAR mycket !!!
2018-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ