Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passage

När mamma är klar
väntar dödens osynliga famn
låter mig springa och leka
i när och fjärran
med begränsat tålamod




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-20 04:02



Bookmark and Share


  Anya VIP
Har en syster som är svårt sjuk...tänker på henne när jag läser. Undrar när hon är klar? Din text väcker tankar. När det gäller döden har jag inget tålamod.
2018-08-03

  Marita Ohlquist VIP
Tankeväckande, ja!
2018-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP