Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De sista människorna

Jag lämnar inte rummet
det är för komplicerat
vinden i träden
trottoarerna utanför
ljudet av alla röster
omkring oss
just nu känner jag igen dig
du och jag i ett slags evighet
ett försök till frälsning
den lilla döden
ännu en gång
vi andas
är vi de sista
människorna?




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-20 11:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP