Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helande böner

Det finns hopp.
Det finns en framtid.

Trots allt mörker.
Som finns där.

Mitt i sommaren.
I solens ljus.

Vaknar jag till.
Liv. Helande.

Böner. Som.
Låter mig.

Vila. I det.
Som är. Istället.

För det som var.




Fri vers (Fri form) av Beatrice Berglund
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-20 16:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Verkligt helande kommer från Jesus.

2018-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Beatrice Berglund
Beatrice Berglund