Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bårhuset


Dikter från en brits vol 3

 

Jesus hämtar mig
innan min själ
hunnit lämna
kroppen

Han kör mig ut
på landet
med sin
flakmoped

Easy rider
Easy rider
nynnar han på

Jag föds igen
och känner
fartens fläkt

Vi tar färjan
till Eckerö

Där finns
jag nu




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 305 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2018-07-20 21:18

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Just så vill jag bli hämtad
2018-07-21

  Öknens Ros VIP
Jesus på flakmoped, nynnande på Easy Rider! Det skulle jag vilja se!
2018-07-21

  Kungskobran VIP
Själens längtan söker frid
Jesus hjälper dig på vägen
hans mildhet söker sig in i själen
färden med honom
ger tröst åt din vilsna själ
Själva resan är målet
2018-07-21

  Petter Wingren
Gillar ditt sätt att fånga upp hela
diktens rörelse i de avslutande ordens
närvaro: "Där finns jag nu". Skön kontrast mellan flakmopeden och låten han sjunger.
2018-07-21

  Bodingen VIP
Teasy writer with easy rider he he
2018-07-20

  Larz Gustafsson VIP
Jag ser inte bokstavstro som något negativt.
Men liberalteologiska flummerier brännmärker jag som villolära.

Du är ännu en person som den vedervärdiga Svenska Kyrkan förstört.
2018-07-20

  Cikoria Blå VIP
Fin plats du kom till,
jag har visserligen aldrig varit
där, men det låter fint.
2018-07-20

  Viksten
Jag skriver normalt inte kommentarer
till egna texter
Min tro tillåter mig tolkningar
som en strikt bokstavstroende
aldrig kan accepters
2018-07-20

  Larz Gustafsson VIP
Ledsen, min vän.
Det här ställer jag inte upp på.
2018-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten