Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två kvinnor sitter på en bänk

Nattens drakar är högljudda
skrämmer många människor.
Demoner hemsöker en tvivlande skäl
försöker drastiskt få slut på sitt lidande.

Två kvinnor sitter på en bänk
håller om varandras händer.
Onda varelser lurar i buskarna
de känner sig iakttagna.

Hjärtart försöker de måla rosa
men samhället ändrar det tillbaka till svart.
Tvivlandet bränner i bröstet
likaså sanningen som de tvingas svälja.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 451 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-07-20 21:36



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
tvivel och konventioner och krav
styr för mycket
heja dem som målar livet i de färger de vill!
2018-07-21

  Silverstripe
Att måla med egna färger är varje människas frihet! En text som fint fångar stunden och stämningen!
2018-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream