Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När baren är stängd

när baren är stängd
sista bussen har gått
när sista gubben är hängd
ölet inte längre gott

de mörka små timmarna
man är lagom full
innan tanken börjar klarna
man ramlar omkull

vem är de små tomtarna, vem?
och var kom de ifrån?
hittar jag ens hem?
nu är vi på denhär nivån

ännu en gång gick det såhär
jag kastade bort både pengar och tid
denna samma gamla sång i min misär
hur ska jag nånsin få frid?

när baren är stängd,
sista bussen har gått,
sista gubben är hängd –
drog jag ännu en gång en nitlott




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-20 23:14



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Anar lite "Livet är en fest"
2018-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP