Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppvaknande

Helt plötsligt får vi som bor i Stockholm

en smärtsam påminnelse om

att vi är ett stort och vidsträckt land

som har stora skogar

och som utgör en viktig del av landets ekonomi

Nu är det dags att vi tar ett helhetsgrepp för vårt land

Alla måste få leva; både djur, människor och träd




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-21 13:04



Bookmark and Share


  Viksten
Bra och viktigt
Den viktiga frågan om
landsbygdens utveckling tas
sällan upp i debatten
Vi har klyftor mellan klasser och
den förstärks av urba,niseringsivern
I min födelsestad, Sollefteå, slåss folket
med näbbar och klor för att få tillbaka
Bb-kliniken
men landsbygdsupproret kommer
2018-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP