Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommer...



Viljestark
Men din hårdhet
Styr
Får mig att öppna
Mitt innersta
Kommer
I vågor




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 218 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-07-21 19:08



Bookmark and Share


  aol
Härligt uppfriskande skaldat,
2018-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish