Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minne

jag har
ett osannolikt bra minne
jag minns saker som har hänt
bättre än de flesta

däremot kommer jag sällan ihåg
mina drömmar
och det är en välsignelse
för de är ofta flippade och obehagliga




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-21 22:05



Bookmark and Share


  Språk, hjärna!
Tvärtom för mig!
2018-07-22

  Bodingen VIP
Härom natten väckte jag alla i huset, drömde jag skrämde Agent Cooper i Twin Peaks genom att vråla så mycket jag orkade, blev en skakig natt för dom, själv sov jag vidare he he
2018-07-22

  Larz Gustafsson VIP
Själv har jag noterat att jag på sistone inte kommer ihåg mina drömmar.
Drömmer gör man ju tydligen varje natt, men det är inte alltid man minns drömmarna.
2018-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP