Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AI och poesi

nu har vi kommit så långt
att dikter skrivs av datorprogram
artificiell intelligens kallas det

och i vissa fall
kan människor inte med säkerhet avgöra
vilka dikter som är skrivna av människor
och vilka som är skrivna av datorprogrammet

gränserna mellan mänsklig intelligens,
artificiell intelligens och ointelligens
håller på att suddas ut




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-21 23:04



Bookmark and Share


  Annika Persson
Det finns en stor skillnad mellan datorers och människors intelligens: tempo, intensitet, rytm, nyans.
2018-07-22

  Bodingen VIP
... och årets Nobelpris i litteratur går till Windows 10 poerty edition...
2018-07-22

  Larz Gustafsson VIP
Bedrövligt.
Ändå måste människor programmera maskinerna.
2018-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP