Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riddaren av döda miner

Er clown
Min mask

Där inget brast

inom är hatet

ty ögat redan dömt
de som inte syns

Den dag min nuna skymtar
Din gard jag redan sprängt




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-22 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ