Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Existens

Livets stoft som skingrades i ett andetag

Mörkret min vän
som döljer allt jag fruktar

Jag dras som hypnotiserad
Svärtans fuktiga läppar
kysser girigt
slukar kalla tankar

Finns gryningen?




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 162 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-22 01:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ