Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara trams till kaffet

Hjärtat satt på tallegren
Skadade sin enda ven

Ärtan pärtan puss
Klapp på solbränd stuss

Krakel spektakel i sin gardin
Hängde och slängde, gick på morfin

Lammet fullt med ull
Orkar inte mera gull

Sluta blinka lilla stjärna
Lys för fan




Bunden vers (Rim) av annapoem
Läst 205 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-07-22 09:05



Bookmark and Share


  Stay Golden
That Rock n' roll ending ^^

Ahaha så busig du ser ut :P
2018-07-22

  Fulbergarn
:)
Nice chicken too
2018-07-22
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem