Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dela mig itu




Du kan aldrig bli mitt allt
Halva jag är tagen
Av två små vildar
som gör livet värt
Värt att andas en dag till

Du kan aldrig bli mitt allt
Men dela mig itu
Ta vad du behöver
Stå bredvid mig
I livets alla stormar







Fri vers (Fri form) av annapoem
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-18 17:07



Bookmark and Share


  Gin83
Vacker
Igenkännande
Så sann

2020-04-19

  Larz Gustafsson VIP
Svarta Nejlikan?
2020-04-18
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem