Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Famnad i en dimma




Vad finns det att säga
När orden är för små
När visorna är slut
Sången bleknat grå

Vad vill du få höra
Av tysta fågel blå
Tystnaden gemensamt
Ingen vilja gå

Sången är en viskning
Trösten likaså
Orden är i blicken
En känsla uppå tå

Famnad i en dimma
Skymningen inpå
Solen stiger åter
Blänker på oss då








Bunden vers (Rim) av annapoem
Läst 225 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-04-23 22:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Oerhört full av känsla som berör inom..
2020-07-14
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem