Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visare

Häpen fann aposteln

det stora i det lilla

fann han, storögt eftersinnande

att myran, masken och övriga miniorer

bär elefant, blåval och allt övrigt stort,

fann han att de minsta gjuter den stora KLOCKAN

och komponerar den väldiga

 

Klangen

 

i livets mening

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av S-E Forslin/same
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-22 09:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S-E Forslin/same
S-E Forslin/same