Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barfota på asfalt

I allting som jag gör
finns ett sätt att förhålla mig
till det faktum
att jag ska dö
jag frågar livet
om det är tillåtet
att leva

Döden kör sin svarta suv
en sista färd
längs gator fyllda av tvivel
ängarna är alltid öppna
för eftertankar
ska vi tvingas gå
barfota på asfalt?




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-22 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP