Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Existera.

Jag tror att jag älskade dig.
Innan jag träffade dig.

Du, var så intensiv.
Så, omslutande.

Drog mig in i din värld.
Bit för bit. Långsamt.

Började jag, lyda dig.
Göra som du ville.

Din bekräftelse. Blev.
Nödvändig, Kunde inte.

Klara av något. Utan den.
Jag. Som varit den. Som inte.

Hade behövt någons.
Godkännande. För att.

Existera.




Fri vers (Fri form) av Beatrice Berglund
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-22 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Beatrice Berglund
Beatrice Berglund