Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vart är lyckan som jag söker

Leva ensam
Fast som två

Längta
När den andra är nära branten

Slita och kämpa i annans sörja
Gräva en grop i andra

En väg som velar
Höger, vänster

Om tvåsamheten håller
Gör det något om jag dör

?

Det är djupt djupt vatten
Här vid branten




Fri vers (Fri form) av annapoem
Läst 198 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-07-23 08:20



Bookmark and Share


  Stay Golden
*Around the riverbend
2018-07-24
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem