Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mästarna

vem äger bättre rätt

att öppna ivets bruksanvisning

än Analfabeten

han som tolkar meningen

med hjärtat

 

vem äger bättre rätt

att skriva livets partitur

än Gudinnan D.

hon som med känsliga

fingertoppar

sammantvinnar människans

hjärterötter

med meningen

i Jordens sång

 

vem äger överhuvudtaget

bättre rätt

än den rättslöse

som mäter brunnens djup

underifrån

 

 




Fri vers av S-E Forslin/same
Läst 157 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-23 10:45



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skaldat, varje stycke har sitt budskap att läsa med tankens klarhet!
2018-07-23

  Öknens Ros VIP
kloka tankar.
2018-07-23
  > Nästa text
< Föregående

S-E Forslin/same
S-E Forslin/same