Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rufsig älva

Liten rufsig tös på språng
Barfota på stigens gång

I morgondimmans skira ljus
Det bultar än i hennes blus

Fågelkvitter, dagg på strå
Kärleks-älvans dans på tå

Sommarens mest heta natt
Rufsig älva faller platt

Dofter av pion och ek
Tösens första sommarlek

Dansar i känslor för dem som är unga
Har endast fått smak för poetens tunga




Bunden vers (Rim) av annapoem
Läst 354 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-07-23 11:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Älvan lockar fram dina snygga rim och lekfullhet...
2018-11-07

  S.A.I. Steve Lando VIP
underbart härlig
2018-08-31

  Gin83
Åhh denna är helt fantastisk
Underbart språk
Så sensuell och ändå oskuldsfull
Mjuk och varm och med ständiga kontraster i uttrycken
Man kopplar titeln och alstret till din presentationsbild och det ger effekt att den där rufsiga tösen på bilden är den där lilla flämtande leende Älvan.
Den här va riktigt riktigt bra
Magiskt
2018-08-21

  Stay Golden
Such art you made now ^^
It's like the heart jumps out at us with every new word.
2018-07-23

  Marita Ohlquist VIP
Livsglädje!
2018-07-23
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem