Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skaffa barn nu.

En kall dag i Januari.
Kom du till mig.

För att erbjuda mig.
Ett förslag. Du sa.

Jag älskar dig.
Jag tror du älskar .

Mig. Jag vill ha.
Barn det här året.

Varför kan vi inte.
Skaffa det tillsammans.

Det finns en anledning.
Till att vi inte ska det.

Sa jag. Du är gift.
Jag ser mig inte som.

Gift. Sa du nonchalant.
Jag säger ju att jag älskar.

Dig. En del säger ju det.
Bara för att. Få något.

Som de vill ha. Inte jag.
Sa du med övertygelse.




Fri vers (Fri form) av Beatrice Berglund
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-23 17:43



Bookmark and Share


    Jag är fan större än Sartre VIP
Lysande text! Du sparar på ord och det är så man ska göra.
2018-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Beatrice Berglund
Beatrice Berglund