Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glamourens baksida

Senaste tiden har man kunnat läsa hur mycket som helst

om hur jobbigt det är för dem som arbetar inom media

med inriktning på underhållning

Många arbetar på gränsen till utbrändhet

På ytan ser det ut som de gör något för sitt eget nöje,

men vad man inte ser är allt arbete som ligger bakom ett program,

och sedan tillkommer trycket att alltid prestera på topp,

och skapa trivselkänsla åt sin publik

När Lotta på Liseberg entusiastiskt tillsammans med sin publik sjunger

"Guld och Gröna skogar", så känner man lite sorg i sitt hjärta

när man är medveten om allt arbete och uppoffring som krävs

av programledaren och de andra aktörerna för att få till ett bra program 

 

 




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-24 12:34



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Bra beaktande skrivelse!
Om de som brinner och ger
ut av sin energi. ..

2018-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP