Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lita på mamma

Din mamma bad mig.
Ta honom tillbaka.

Förlåt honom.
Jag sa. Aldrig.

Aldrig mer. Det är nog.
Nu. Hon sa. Gör det.

För min skull. För att.
Du har moral. Jag mådde.

Illa. Kände mig inträngd.
I ett hörn. Gick till slut.

Med på att. Lyssna.
På din mamma. Att nu.

Skulle det minsann. Skiljas.
Jag visste. Att hon ljög.

För din skull.




Fri vers (Fri form) av Beatrice Berglund
Läst 153 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-07-24 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Beatrice Berglund
Beatrice Berglund