Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pråmen

 

Floden är dold
i dis och stinker
av träck 

Pråmen går längs
kanalen
mellan liv och förruttnelse

Asfåglarna följer vår resa
med haklappar
under näbbarna

Pråmen återvänder
med tom last
när liken lämpats
på tippen




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 285 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2018-07-24 20:03

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Stalins Gulag , Hitlers förintelseläger
Pol Pots massmord ohyggligheterna är oändliga.
Intensivt skildrat av dig
2018-07-25

  Öknens Ros VIP
Inte första gången lik dumpats i sumpmarker, människan är en grym varelse.
2018-07-25

  WyS VIP
Bra beskrivet och konsumtionen och förbrukningen fortgår!
2018-07-25

  Bodingen VIP
Huga, härdad kapten på den pråmen misstänker jag, filmmanus, ingen dum idé, nåt deathmetal-band skulle nog nappa.
2018-07-24

  Nils-Robert
Mörka rader om våldet.
2018-07-24

  Petter Wingren
Stark dystopi i bruna nyanser kunde vara del av ett filmmanus.
2018-07-24

  jba VIP
Bra. Mörkt.
2018-07-24

  HenrysDotter
Så snyggt skildrat,man känner stanken ända hit.Texten skapar bilder,det gillar jag.
2018-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten