Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Monument över en levande död

Pelarraden
Monument över
tunga ögonblick

Varje stenstod

Tillit-död
Självförtroende-krossat
Den som reste dessa stoder
Hjärta av svartaste diabas
Leende utan bakgrund

Svart hål-svart diabas
hur djupt når mörkret i dagbrottet
hålet där livet brutit sin last
dag för dag
har hjärtat i svart stenland
tömts
bit för bit

finns inget som känslors eko
kan spegla sig mot
Det talas om att fylla igen brottet med krossad sten

Jag undrar

Hur kan något krossat hela det som tömts




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-25 00:37



Bookmark and Share


  Viksten
Stark berörande dikt
Känsla
2018-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ