Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Längtans mareld

djupets ande ur en blå korall

fyller övergiven kärleks tomrum

med vilsenhetens kalla lågor

 

                                                           SOLEN

 

förbrände hjärtat

 

is och ishavsvindar växer

virvlar askan över platsen

där all mening sjönk

så snabbt

som meteoren slungad ifrån ljusets rymder

 

genom taket över sorgen

genom golvet under glädjen

 

                               ner i

 

                   bottenlöst

 

mörker

 

 




Fri vers av S-E Forslin/same
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-25 04:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S-E Forslin/same
S-E Forslin/same