Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu

nu är jag här

nu andas jag

nu pågår livet 

nu är min tid 

TROTS allt finns ett nu 

där jag kan välja 

vad jag ska göra med NU 

 




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 258 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-07-25 07:27



Bookmark and Share


  anits VIP
Klokt skaldat!
2018-07-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Det låter härligt!
2018-07-25

  Lars Hedlin
Underbart! NU är
2018-07-25

  Maria Sundelin VIP
Kloka tankar
Kramar
2018-07-25
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77