Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så hur fria är vi?

Är vår uppgift verkligen att vara fria och göra våra egna val?

Jag tänker på män som jagar sexuell tillfredställelse utan rim och reson.
Jag ser också kvinnor som jagar de som har resurser oavsett andra hänsyn.

Även tänker jag på barns förmåga att välja i låt oss säga 6-årsåldern.

För att slutligen tänka på alla miljoner vuxna som gör mängder av ickeval och sedan belastar sig själva med dåligt samvete.

Jag kan ge exempel efter exempel men nöjer mig så.

Så hur fria är vi i vår manipulerade och övervakade värld?




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-25 15:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
När det gäller var vi ska tillbringa evigheten har vi ett val.
2018-07-25

  dorotea VIP
det sägs också att alla har ett val. tror inte att alla har förutsättningar att göra val som gagnar personen. vi blir påverkade på ont o gott hela tiden. hoppas för egen del att jag har mod att ifrågasätta o inte "svälja" allt.
2018-07-25

  Larz Gustafsson VIP
Varför "döper" man spädbarn?
De har inte en chans att välja.
Dessutom är det obibliskt.
2018-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ