Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Drift och sinnen

Förmodligen är jag en snuskhummer!
Mitt sinne finner ständigt nya vägar för njutning
Mitt sinne för sanningar,kontraster,våra inre väsen
ser rakt in i din mörkaste vrå
där dina mörkaste drifter satt bo

Som jag vill se din skönaste aura
Spänna din båge
få kroppen att rista
Utan att röra
det minsta på ytan
allt du har sparat
snart ska få brista

Njutning av inget som rör dig
förutom i boet du satt i din hjärna

Min röst är det enda
tills jag ger dig åter
synen som viker undan min blick
rosig om kinden forsar du fram
Jag ger dig den frihet
som andra murat in

Låt mig vara din förlösare
Ge mig din syndigaste stund
Jag vill ära ditt fria sinne
ändå styra din obändliga lust




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-25 21:18



Bookmark and Share


  Hopplös själ
Om han lockar eller ej är inget jag bryr mig om eftersom jag inte lockas av honom.
Min respons är alltså lika med noll och det beror på att jag inte tror att han existerar.

Du har naturligtvis en annan syn på det sistnämnda :)
2018-07-25

  Larz Gustafsson VIP
Jo, det är det Han gör nu. Han är i full färd med att locka dig.
Vilken respons du ger är din sak.
2018-07-25

  Hopplös själ
Synderna går jag helst med till den som lockar mig och som vill dela dem med mig.

Jesus lockar mig inte alls på något plan
2018-07-25

  Larz Gustafsson VIP
Synderna bör vi gå till Jesus med.
2018-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ