Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motsägelsefullt

Ingen vet vem jag är
Möjligen inte ens jag själv

Jag är kyligt distanserad men ändå lätt sårbar
Ingen riktig människa kan såra mig
genom min sköld av självinsikt
Jag dömer mig själv hårdast
ljuger ändå för mig själv
hur kan det vara möjligt

Jag är kall men åtrår hett
min passion ligger och lurar
Den exploderar i mitt inre med tankar
Varje liten detalj sprider sig likt en snökristall
med kyla men ändå i fantastiska mönster
Ge mig en dröm
jag exploderar i mitt inre
i heta kaskader som slukar dig
hel och hållen trots att du inte ens anar en krusning

Hela jag är som jag ser på livet och all dess visdom.

Motsägelsefullt




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 362 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-07-25 21:32



Bookmark and Share


  Hopplös själ
Bara att gratulera dig att du funnit din väg!
Glädjer mig!
2018-07-25

  Larz Gustafsson VIP
Jag tröstar mig med att för mig som är i Jesus Kristus finns det ingen fördömelse eller fällande dom, samt att Han, som är Högsta Instans har frikänt mig. Vem kan då fälla?
2018-07-25

  Livet1
Känns som starka krafter.
2018-07-25

  Hopplös själ
Fördelen är väl att man aldrig behöver bli förvånad när någon annan dömer en! :)
2018-07-25

  Glömskan VIP
Väldigt snyggt skrivet. Tror jag förstår vad du menar och du beskriver känslan väldigt väl.
2018-07-25

  Larz Gustafsson VIP
Jag är likadan. Dömer mig själv hårdast.
2018-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ