Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig mer

Den här dagen
för 37 år sedan
stod regnet
som spön i backen.

Du skulle ha hämtat mig kl.8.

Jag försov mig och
vaknade med en känsla av att jag missat något.

Vi skulle till Köpenhamn med alla kompisar.

Kvällen innan hade jag varit svartsjuk,
gått iväg med en gammal pojkvän,
för att jag var sur.
Jag hade hett temperament redan då.

Tänkte
att det var därför
du inte
kom,

men

var
det
inte.

Några minuter efter
mitt uppvaknande
ringde jag och
din mamma svarade.
Det var första gången
jag talade med henne.

Hon berättade
att du
i regnet
på väg
till mig
kört rakt in i himlen.

Ja hon uttryckte det inte så,
men du hade vurpat med bilen.

Jag var femton och
förbannade
mitt hjärta att
det fortsatte
slå




Fri vers av Livet1
Läst 420 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-25 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1