Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är uttråkad?

Mitt inre undrar hur folk kan vara uttråkade
Jag är mer orolig för att vara överstimulerad

Jag är aldrig utan en tanke eller idé
Den största risken är att jag blir galen

Fast det är jag kanske redan utan att ha märkt det!




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 236 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-07-25 23:09



Bookmark and Share


  Hopplös själ
Så kan det nog vara!
Kugghjulen snurrar på ständigt! :)
2018-07-31

  Annie b'larsson VIP
Vi kan vara utan pengar till hyran, inte ha tillräckligt med mat på bordet, halvsvälter, otur i kärleken, längtar, gråter och drömmer - men tråkigt har vi aldrig. Vi som är som du, skapande.
2018-07-30

  Larz Gustafsson VIP
Att vara uttråkad kan vara synonymt med att vara understimulerad.
Själen behöver omväxling.
2018-07-26

  Fulbergarn
japp
2018-07-26

  Hopplös själ
Tur att vi finns i alla möjliga färger och former och sinnesskick! ;)

Åtminstone är det min tanke och åsikt!

Jag säger:en likriktad värld!?

Den kan dra åt helvete!
2018-07-25

  Fulbergarn
eller,
många behöver en gaspedal
jag behöver en broms
2018-07-25

  Fulbergarn
ha ha

det känner jag igen
2018-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ