Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klädsel och bekräftelsebehov

Jag satt precis och skulle skriva

något om att man klär sig för tillfället;

formellt i allvarligare sammanhang

och olika på grund av vädersituationen

När det är sommar och semester

klär man sig lätt och ledigt;

och man blir som ett barn till sinnet

Och på vintern klär man sig mest för att slippa frysa

Det lustiga var, att när jag skulle skriva något om klädseln,

så hör jag i radion Stina Wollters program Kroppskontakt

Det ligger mycket i människors längtan och bekräftelsebehov

i kroppens beklädnad

Just nu är det ju så inne att vara tatuerad över hela kroppen;

och nu har människor upptäckt att benen är en förträfflig plats

att ha tatueringar på

Och nu när det är så otroligt hett, så är man lättklädd 

vilket är idealiskt för att få exponera sina tatueringar




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-26 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP