Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillåt dig

tillåt dig ha låga dagar 

då allt är ett enda virrvarr

av känslor 

då allt känns helt fel 

helt galet 

gråt 

skrik

var arg

ledsen

allt på en och samma gång

allt blir bättre 

om du vågar

släppa ut allt du bär på

håll det ej inom dig 

 

 




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 337 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-27 07:54



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant och klokt skaldat!
2018-07-27

    Elisabeth Nilsson VIP
En bra uppmaning!
2018-07-27

  Maria Sundelin VIP
Det måste vara balans
Kramar
2018-07-27
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77