Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser på klockan

ser på klockan

den går

ser på livet

det går

tankarna låter jag 

färdas sin egen väg 

bortom runder vida 

bortom stjärnor 

de talar till min själ 

om natten 

de vägleder mig i mörkret

dessa krokiga stigar 

kantade av tistlar 

då ler månen 

blinkar stjärnorna 

som om de

talar

säger 

allt blir bra 




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 319 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-07-27 07:58



Bookmark and Share


  anits VIP
Fint och tänkvärt skaldat !
2018-07-27

  Maria Sundelin VIP
Ibland bara sker saker utan att det känns som om vi är delaktiga
Kramar
2018-07-27
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77