Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CV

social kompetens, flexibilitet,
initiativrikedom, stresstålighet,
listan kan göras lång
kraven är många och höga

men om man inte har nån av dessa egenskaper?
om man är introvert, kreativ men lite lat,
egentligen inte tål stress överhuvudtaget –
vart ska man söka sig då?

var finns en plats för den som är
opraktisk, socialt handikappad, oflexibel,
utan initiativförmåga och inte tål stress?
var i pusslet passar man in då?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-07-30 10:40



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
"Alla ska med" sa nån politiker härom året och så blev det ju...näääk
2018-07-31

  HenrysDotter
Helst ska alla vara stöpta i samma mall,tyvärr..
2018-07-30

  annapoem
CV och personliga brev är mest en massa ljug. Liksom jobbannonser.

I arbetslivet duger ingen!
2018-07-30

  Larz Gustafsson VIP
Samhall
2018-07-30

  Öknens Ros VIP
det är inte mänskliga egenskaper man efterfrågar, det är o-mänskliga, man förväntas inte känna några positiva känslor (utom för jobbet), dem får man lämna kvar på hatthyllan.
2018-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP