Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eremiten II

ointelligenta, inkompetenta,
självupptagna, ointressanta människor
och det värsta – narcissister och psykopater

och så frågar man mig
varför jag tillbringar så mycket tid
ensam på stugan med min katt

varför mina försvinnanden
från det vanliga människor kallar civilisationen
blir allt tätare och längre




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-07-30 10:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
poeter.se vimlar av figurer som passar in på dessa beskrivningar.
2018-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP