Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Casablanca

Jordens underverk, kollidera ,
något gnista ljus spricker igenom,
fält skapas i det dunkla,
med ord skrivna i sten,
innan var allt ett eko,
med massa gångar till mrs.jones,
där allt är mörkt och rökigt,
demoner distraherar mig,
hoppas stanna här,
och försöker vara din distraktion.
Lätt...




Fri vers av JonasH
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-27 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JonasH